Xiaomi Mi Wireless Switch - White

  • Overal in huis te plaatsen
  • Maak van uw huis een smart home
€ 24,99
Niet op voorraad
Niet meer leverbaar
SKU
6934177710834

Mijia draadloze schakelaar - Xiaomi Mi Wireless Switch - White

Prachtig klein, gemakkelijk te verplaatsen en vrij om te plaatsen.

Meerdere toepassingen om het leven te vereenvoudigen.

Met een verscheidenheid aan slimme producten kunt u een verscheidenheid aan slimme scènes creëren. Met een kleine draadloze schakelaar bedient u al uw smart homes en ruimtes en creëert u een comfortabelere thuiservaring.

Eén klik om de sweepmodus te openen.

Druk zachtjes op de Mijia draadloze schakelaar om de Mijia veegrobot onmiddellijk te starten.

Deurbel.

Met de multifunctionele gateway van Mijia kunt u deze omtoveren naar een deurbel. Plak deze met lijm op de deur en pas een eigen beltoon/ringtone ervoor aan.

Noodknop.

Een wat oudere man viel per ongeluk in de badkamer, terwijl hij alleen thuis was. Raak niet in paniek, tik op de draadloze schakelaar om de geluids- en lichtmelding van de gateway te activeren en druk op afstand een bericht van de mobiele telefoon naar de gezinsleden. De noodknop geeft u meer gemoedsrust.

Draadloze bediening beweegt hoe u het wilt.

Zet voor het slapen gaan alle apparaten uit met één knop.

Implementatieprincipe: Sluit de apparatuur in huis aan via de slimme aansluiting van Mijia, stel de intelligente koppelingsscène in en plaats de draadloze schakelaar aan de zijkant van het bed.

Maak ontbijt in de keuken, klik om het kind te vragen op te staan.

Uitvoeringsprincipe: De mobiele telefoon stelt de draadloze schakelaar in om de multifunctionele gateway te koppelen, druk erop, het slimme lampje gaat branden en gaat over.

Word 's nachts wakker, tik om het nachtlampje in te schakelen.

Implementatieprincipe: De mobiele telefoon stelt de draadloze schakelaar in om de multifunctionele gateway te koppelen, zet de draadloze schakelaar op het bed, druk erop, het nachtlampje is ingeschakeld.

Als je de deur uit gaat, klik je om alle apparaten in je huis uit te schakelen.

Implementatieprincipe: Sluit het elektrische huishoudapparaat aan op de Mijia smart socket en sluit de draadloze schakelaar aan op de millet smart socket om de koppelingsscène in te stellen.

Hoge kwaliteit, fijne afwerking.

Snelle en vlotte draadloze verbinding met gateways en andere slimme items via Zigbee-communicatietechnologie. De knop is bestand tegen tienduizenden herhaalde drukken op de knop en de levensduur van de batterij kan onder normale omstandigheden 2 jaar worden gebruikt. Vlamvertragende materialen maken de schakelaar veiliger.

Dit product moet worden gebruikt met een gateway-apparaat. Zoals de Mijia multifunctionele gateway, Mijia airconditioning metgezel.

Drie toepassingen:

Door te klikken, dubbelklikken en drie keer de switch lang ingedrukt te houden om verschillende besturingseffecten in te stellen, kunt u drie of drie sets apparaten tegelijkertijd bedienen. Als u klikt om de vloerlamp aan of uit te zetten, dubbelklik dan om de airconditioner aan of uit te zetten en druk lang om alle apparaten uit te schakelen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xiaomi Mi Wireless Switch - White
Uw waardering