Luchtreinigers

Xiaomi heeft een ruim aanbod aan luchtreinigers, die u natuurlijk kunt scoren bij Xiaomiwereld. Bekijk ons aanbod hieronder, en bestel het exemplaar dat u het meeste aanspreekt.

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Xiaomi luchtreinigers

Voorzie een ruimte van schone lucht, dankzij de luchtreinigers van Xiaomi. De Xiaomi Mi Air Purifier meet doormiddel van verschillende sensoren de luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte. De luchtreinigers zijn gemakkelijk te bedienen met de knoppen op de reiniger, via de app of via spraakbesturing.

Xiaomi Air Purifier luchtreinigers voor schone lucht binnenshuis

Een Xiaomi luchtreiniger bestaat uit een driedelig systeem waarmee de lucht wordt gezuiverd van grotere deeltjes (zoals stofdeeltjes), kleinere deeltjes (zoals dode huidcellen) en gasmoleculen (die geurtjes meebrengen). Verder beschikken Xiaomi luchtreinigers over een nachtmodus, waardoor ze stil de lucht kunnen zuiveren wanneer u slaapt. De gemeten luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid worden weergegeven in de bijbehorende app en op het scherm van de luchtreiniger.

Voordelen luchtreiniger Xiaomi

Een gebruiksvriendelijke Xiaomi Air Purifier biedt onder andere een uitkomst voor wie gevoelig is voor luchtvervuiling, zoals mensen die kampen met hooikoorts. De luchtreinigers die Xiaomiwereld aanbiedt, helpen bij het reinigen van vuile lucht. Dit kan verlichting bieden voor mensen die gevoelig zijn voor luchtvervuiling. Wanneer er een HEPA-filter wordt gebruikt, kunnen Xiaomi luchtreinigers ook stofmijten en bacteriën doden. Wij raden aan om de filters iedere 6 maanden te vervangen. Voor de actuele status van de filter kunt u terecht in de app.

Wilt u van uw huis een echte 'smart home' maken? Bekijk dan ook ons aanbod Xiaomi smart home producten!

Xiaomi luchtreiniger kopen