Tweede Kans Xiaomi Mi Air Purifier 3H - EU - Zo goed als nieuw!

HEPA Filter verwijdert 99,97% deeltjes t/m 0.300 µm

Alexa, Google Assistant en Mi Home compatible

Verschillende sensoren om de luchtkwaliteit te meten

2e Kans producten hebben 1 Jaar garantie

was € 199,00 Speciale prijs € 98,99
Niet op voorraad
Niet meer leverbaar
SKU
8720256443421

Let op: Dit betreft een 2e kans product

Deze producten zijn al eerder geopend en weer terug gestuurd. Ze zijn 100% werkend en met 1 jaar garantie en zo goed als nieuw. Deze producten hebben nog minimaal 80% filter capaciteit.


Voorzie een ruimte van schone lucht door er de Xiaomi Mi Air Purifier 3H luchtreiniger te plaatsen! De Xiaomi Mi Air Purifier 3H luchtreiniger heeft een driedelig systeem waarmee lucht wordt gezuiverd. Hierdoor is de luchtreiniger in staat om zowel grote deeltjes (zoals stofdeeltjes), kleinere deeltjes (denk aan huidschilfers) en gasmoleculen (die geurtjes met zich meebrengen), weg te filteren. Bovendien beschikt het apparaat over een nachtmodus waardoor deze in staat is om nog stiller de lucht te reinigen wanneer u slaapt. Stuur de Xiaomi Mi Air Purifier aan via uw smartphone, het apparaat zelf of via spraakbesturing. De gemeten luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid wordt weergegeven in de bijbehorende app en op het scherm van het apparaat zelf.

Met de Xiaomi Mi Air Purifier 3H weet u precies wat de luchtkwaliteit in huis is. Doormiddel van de verschillende sensoren meet het apparaat de luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte. Via het display of de Mi Home App bekijkt u de resultaten van de metingen. U bedient de luchtreiniger met de knoppen op de reiniger, via de app of via spraakbesturing.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tweede Kans Xiaomi Mi Air Purifier 3H - EU - Zo goed als nieuw!
Uw waardering