Onze klantenservice is bereikbaar voor snelle service. Een oplossing voor 100% tevredenheid. Doordeweeks te bereiken.

Betaalmethoden

Betalen met iDeal
Xiaomiwereld.nl biedt de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Dat is betalen in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. U doorloopt dezelfde stappen als die u bij internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van uw bank. iDEAL is eigenlijk pinnen op internet.

Betalen met Bancontact / Mistercash
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. MisterCash/Bancontact is de veiligste en meest efficiënte manier om op Xiaomiwereld.nl te betalen. Met MisterCash/Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen.

 

Verzendmethoden

Bezorgkosten
Alle bij ons geplaatste bestellingen worden bij u aan de deur afgeleverd. Leveringen worden bezorgd door PostNL. Vanaf €50,- is verzending gratis.

Levertijd
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is morgen al in huis. 
 

Het afleveradres
Indien het afleveradres afwijkt van het factuuradres dan dient u dit aan te geven bij uw bestelling.

Bezorging
Wanneer uw bestelling bij u wordt aangeboden en er is niemand aanwezig, dan zal de chauffeur tot maximaal twee keer terug komen om uw pakket aan te bieden. Is er dan nog niemand aanwezig dan zal het pakket worden geretourneerd.

 

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Graag wel eerst uw retourzending bij ons aanmelden per mail, zodat wij dit sneller kunnen afhandelen.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retour adres:
Xiaomiwereld.nl
Ligusterbaan 8
2908LW, Capelle aan den IJssel
Nederland

 

Klachten afhandeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Wij vragen u daarom vriendelijk om uw klacht aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact gaan dan de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens: 

T: 010 2688070
M: info@xiaomiwereld.nl

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden: 

Webshop bereikbaar:

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij beantwoorden uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst, mocht het meer tijd nodig hebben, dan stellen wij u hiervan op de hoogte.