Xiaomi Mi Light Detection Sensor

  • Meet de hoeveelheid licht in uw huis
  • Regel de helderheid vanaf uw smartphone
  • Flexibel en lichtgewicht ontwerp
€ 34,99
Niet op voorraad
Niet meer leverbaar
SKU
6934177710865

Met de XIAOMI MI-helderheidsdetectiesensor kunt u de hoeveelheid licht in uw huis meten, perfect voor de donkere maanden van het jaar. U kunt de lichtniveaus snel en eenvoudig controleren in de Mi Home-app en meetgegevens over langere perioden bestuderen. Het flexibele en lichtgewicht ontwerp zorgt er ook voor dat het overal in huis past.

Creëer de ultieme verlichting in uw huis
Met de XIAOMI MI-lichtsensor is het eenvoudiger dan ooit om de ultieme verlichting in uw huis te creëren. Met behulp van de sensor meet u de hoeveelheid licht in huis en ziet u ook hoe de helderheid in de loop van de tijd verandert. Sluit al uw slimme lampen aan op de sensor en bedien deze wanneer u ze uit of aan wilt hebben, afhankelijk van de helderheid binnenin.

Slimme functies en eenvoudige installatie
De XIAOMI MI-lichtsensor kan met uw smartphone worden bediend via de Mi Home-app. Met de Mi Home-app kunt u zien hoe het lichtniveau in uw huis eruitziet en uw verlichting aanpassen waar u ook bent. Als de sensor ook is aangesloten op bijvoorbeeld een slimme lamp, kunt u zelf bepalen wanneer deze aan moet, bijvoorbeeld wanneer het donker begint te worden en het lichtniveau onder een bepaald niveau zakt. U kunt ook kiezen tussen modi zoals dag en nacht, of uw eigen slimme modus maken via de Mi Home-app.

Flexibel en lichtgewicht ontwerp
Om uw dagelijkse leven te vereenvoudigen, wordt de XIAOMI MI-lichtsensor geleverd in een flexibel en lichtgewicht ontwerp, wat betekent dat u hem overal kunt plaatsen: op een plank of aan een muur.

KENMERKEN:

Meet het lichtniveau in uw huis
Schema wanneer lichten aan/uit moeten zijn
Regel de helderheid vanaf uw smartphone
Flexibel en lichtgewicht ontwerp

TECHNISCHE SPECIFICATIES:

Model: YTC4043GL
Afmeting: 40x40x12 millimeter
Detectie-interval: 0 tot 83.000 lux
Batterij: CR2450
Bedrijfstemperatuur: -10°C tot 50°C
Vochtigheid tijdens bedrijf: 0–95% RV, niet-condenserend
Draadloze verbinding: Zigbee 3.0
Verpakkingsinhoud:
Licht sensor
Gebruikershandleiding

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xiaomi Mi Light Detection Sensor
Uw waardering