Xiaomi Mi Watch Lite - Smartwatch - Zwart

 • Oneindig veel opties
 • Houdt uw activiteiten bij
 • Geweldig GPS systeem
 • Houdt uw gezondheid bij
€ 89,95
Niet op voorraad
Niet meer leverbaar
SKU
6934177721496

Mi Watch Lite, wordt slim, wordt fit

Ingebouwd GPS/GLONASS. Stijlvol 1.4''kleurenscherm. 5 ATM waterbestendigheid: 120+ wijzerplaten/emoji-ondersteuning. Hartslag/slaap monitoring. Tot 9 dagen batterijduur. 1000+ aangepaste combinaties.
Nieuwe look wanneer u maar wilt.

Mi Watch Lite is niet alleen een slim horloge, de watch heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid.
Er zijn drie kleuropties voor de horlogekast, vijf kleuropties voor de band, meer dan 120 wijzerplaten met thema en aanpassing van de wijzerplaatfunctie om aan uw steeds veranderende stijl te voldoen.

1.4" TFT-kleurenaanraakscherm

Ondersteunt automatische helderheidsaanpassing.
Alles wat u moet weten op één scherm.


Geschikt voor zowel binnen- als buitenoefeningen, uw eigen persoonlijke trainer

11 Trainingsmodi. 5 ATM waterdichtheid tot 50m.

Of u nu binnen of buiten bent, Mi Watch Lite houdt uw beweging in realtime bijen ondersteunt specifieke instellingen of trainingsdoelen om de resultaten van uw training te verbeteren.


Buiten hardlopen. Loopband. Buiten fietsen. Open water zwemmen. Vrije stijl. Zwembad zwemmen. Trekking. Trailrun. Wandelen. Binnen fietsen.

Nauwkeurig dubbel satellietpositioneringssysteem, verken eindeloos terrein

Met GPS+GLONASS-positionering en meerdere slimme sensoren kan het horloge nauwkeurig uw traject, snelheid, afstand en verbrande calorieën volgen.
Het kan ook eventuele veranderingen in hartslag meten, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van uw trainingsstatus.

GPS + GLONASS-satellietpositioneringBarometer, hoogtemeter, 3-assige accelerometer/3-assige gyroscoopCompassPPG-sensor.


Professionele gezondheidsmonitoring. Houd uw fysieke conditie bij


Hartslagbewaking

Uitgerust met een PPG-sensor, kan het horloge uw hartslag 24 uur per dag nauwkeurig detecteren en u waarschuwen wanneer uw hartslag boven het normale niveau komt. Het kan ook uw hartslaggegevens in rust gedurende 30 dagen opslaan om veranderingen in de hartslag op de lange termijn te helpen volgen.


Slaapbewaking

Analyseer uw slaapkwaliteit door volledige slaapgegevens vast te leggen, zoals diepe slaap, lichte slaap en slaapduur om goede slaapgewoonten te behouden.


Ademen

Voer geleide ademhalingsoefeningen uit gedurende 1 tot 5 minuten op een vast ritme om stress altijd en overal te verlichten.

Dagelijkse gezondheidsgegevens in één oogopslag

Het horloge registreert uw dagelijkse hartslag, trainings- en slaapgegevens,
ervoor te zorgen dat u goed op de hoogte bent van uw gezondheidstoestand.

Android-gebruikers moeten de Xiaomi Wear-app installeren om het horloge te verbinden,
terwijl iOS-gebruikers de Xiaomi Wear Lite-app moeten installeren.


Batterijlevensduur tot 9 dagen Bespaart de moeite van dagelijks opladen

100% opgeladen in 2 uur

9 dagen

Typisch gebruik

10 uur

Continue GPS
sportmodus

Meer praktische functies om uw pols. Dagelijkse registratie van verbrande calorieën, stappen tellen en de keren dat u bent opgestaan. Bekijk direct oproepen, sms'jes en app-meldingen. Bedien muziek terwijl u de telefoon houdt
in uw zak.

Inactieve waarschuwingen om u eraan te herinneren actief te blijven

 • Zoek telefoon
 • Weerbericht
 • Alarm
 • Stopwatch
 • Zaklamp
 • Timer


Drie horlogekasten en vijf bandjes in fashionable Morandi-kleuren, combineer zoals u dat wilt.

 • Roze
 • Ivoor
 • Zwart
 • Marineblauw
 • Olijf

LET OP! Iedere mogelijke kleur heeft een andere productpagina.

Specificaties 

 • De waterbestendigheid van 50 m is gebaseerd op de standaard GB/T 30106-2013 en is getest door het China National Horological Quality Supervision and Testing Center. Rapportnummers waterbestendigheid: Mi Watch Lite: QT2009041. De waterbestendigheidsclassificatie is 5 ATM (gelijk aan een diepte van 50 m onder water), waardoor het apparaat kan worden gedragen tijdens het douchen en zwemmen, maar niet in sauna's of tijdens het duiken.
 • De gebruikersinterface van de app kan worden gewijzigd. Raadpleeg de daadwerkelijk gedownloade versie van Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite voor een nauwkeurige weergave.
 • Het apparaat ondersteunt momenteel alleen bewaking van een lange nachtrust en ondersteunt geen bewaking van korte dutjes overdag. Lange nachtrust verwijst naar slaap die meer dan twee uur duurt na het inslapen tijdens de nachtperiode. De standaard nachtperiode duurt van 21.00 uur tot 9.00 uur de volgende dag. Een lange nachtrust die aan een van de volgende voorwaarden voldoet, kan worden bewaakt: 1) De slaapduur valt geheel binnen de nachtperiode; 2) De slaap begint eerder dan 21.00 uur of eindigt later dan 9.00 uur, maar meer dan 50% van de slaapduur vond plaats binnen de nachtperiode.
 • Cricketmodus kan worden geüpgraded via OTA-updates.
 • Aangepaste wijzerplaatfuncties: sommige wijzerplaten ondersteunen aangepaste weergave-inhoud, zodat u kunt kiezen om uw favoriete of meest gebruikte functies op het horloge weer te geven volgens uw behoeften.
 • De zwarte, ivoorkleurige en marineblauwe horlogekasten worden geleverd met een band in de overeenkomstige kleur. De Olive en Pink bandjes moeten apart worden gekocht.
 • Alle gegevens op deze pagina met betrekking tot het opladen en de levensduur van de batterij zijn verkregen van de Zhou Hai-laboratoria. De werkelijke resultaten kunnen variëren afhankelijk van verschillen in softwareversie, omgeving en horloge-editie en komen mogelijk niet overeen met het werkelijke product.
 • Typisch batterijgebruik werd als volgt gemeten: Het horloge is ingesteld op de standaard fabrieksinstellingen. Slaapmonitoring, 30 minuten interval hartslag m
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xiaomi Mi Watch Lite - Smartwatch - Zwart
Uw waardering