Xiaomi Mi Air Purifier 4 Wit

  • Maximale dekking: 48 m²
  • Luchtzuiveringssysteem: voorfilter, HEPA-filter, actief koolstoffilter
  • CADR-waarde: 430 m³/u
  • Geluidsniveau: 24-64 dB
  • Bediening: app, spraakbediening (compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa)
  • Afmetingen: 240 x 240 x 520 mm
  • Gewicht: 5,2 kg
  • Kleur: wit.
was € 199,99 Speciale prijs € 187,99
Niet op voorraad
Niet meer leverbaar
SKU
6934177744761

De Xiaomi Smart Air Purifier 4 is een krachtige luchtreiniger die is ontworpen om de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren. Met een maximale dekking van 48 m² is deze luchtreiniger perfect voor middelgrote tot grote ruimtes. Het apparaat is uitgerust met een geavanceerd luchtzuiveringssysteem dat bestaat uit een voorfilter, HEPA-filter en een actief koolstoffilter. Dit zorgt ervoor dat de lucht in je huis wordt gezuiverd van stof, pollen, rook, bacteriën en andere schadelijke stoffen.

De Xiaomi Smart Air Purifier 4 heeft een strak en modern ontwerp met een witte kleur die bij elk interieur past. Het apparaat is eenvoudig te bedienen met de bijbehorende app, waarmee je de luchtkwaliteit in realtime kunt volgen en de instellingen kunt aanpassen. Je kunt de luchtreiniger ook bedienen met je stem, dankzij de ingebouwde spraakbediening (compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa).

De Xiaomi Smart Air Purifier 4 is ook zeer stil, met een geluidsniveau van slechts 64 dB in de hoogste stand. Dit betekent dat je hem gemakkelijk kunt gebruiken terwijl je slaapt of werkt, zonder dat je gestoord wordt door het geluid van de luchtreiniger. Het apparaat is ook energiezuinig, met een energieverbruik van slechts 2 watt in de slaapstand.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige en stijlvolle luchtreiniger die gemakkelijk te bedienen is en geschikt is voor middelgrote tot grote ruimtes, dan is de Xiaomi Smart Air Purifier 4 zeker het overwegen waard.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xiaomi Mi Air Purifier 4 Wit
Uw waardering