Xiaomi Mi Smart Weegschaal 2

€ 34,99
Op voorraad
Vandaag voor 17:00 uur besteld, maandag in huis
SKU
6934177707452

De vernieuwde Xiaomi Mi Smart scale 2 is nu van glas gemaakt en nu zelfs 13 metingen doen.

 

Nauwkeuriger metingen voor gewichtsverlies!

De Xiaomi Body Composition Scale 2-weegschaal heeft een geavanceerde sensor waarmee u uw gewichts- en lichaamsvetindicatoren kunt evalueren met een nauwkeurigheid tot 50 g!

U kunt Xiaomi Body Composition Scale 2 op een zeer eenvoudige manier verbinden met uw smartphone via Bluetooth 4.0.

Zo kunt u op elk moment de veranderingen van het lichaamsgewicht en andere belangrijke factoren volgen, zoals het hydratatieniveau, lichaamsvet en spiermassa.

Wegen is eenvoudig, resultaten zijn direct van het scherm van uw smartphone af te lezen!

Xiaomi Body Composition Scale 2 weegschaal werkt met Android-systemen vanaf versie 4.4 en iOS 9.

 

Volledige analyse van de gezondheid van uw lichaam, zelfs vanaf het eerste gebruik - Controller het vetniveau in uw lichaam.

Het gewicht van elke persoon heeft een individuele voetafdruk en is afhankelijk van vele factoren. Met de Xiaomi Body Composition Scale 2-schaal kunt u deze waarden snel en nauwkeurig bepalen. Nauwkeurige gewichtsmeting zal u toelaten uw lichaam beter te begrijpen en de beste beslissingen te nemen om uw gezondheid te verbeteren.

 

De Xiaomi Body Composition Scale 2-weegschaal is uitgerust met een set sensoren die zeer nauwkeurig meten en tot 13 verschillende metingen over uw lichaam weergeven:

 

- Lichaamsgewicht

- Body mass index

- Vetweefsel

- Spiermassa

- Hydratatieniveau van het lichaam

- Eiwitgehalte in spierweefsel

- Visceraal vetindex

- Basaal metabolisme

- Het gewicht van de botmassa

- Leeftijd van de gebruiker

- Aanbevolen lichaamsmassa-indicator

- Lichaamstype

- Gezondheidsbeoordeling op basis van bovenstaande indicatoren

 

Nauwkeurige meten is de kracht van de Xiaomi Body Composition Scale 2.

De G-sensor (gewicht) is speciaal ontworpen om het lichaamsgewicht te bepalen met een precisie van 50 gram, waardoor de weergegeven resultaten zeer nauwkeurig zijn.

 

Body Balance Test - Sluit uw ogen en probeer een perfecte motorbalans te bereiken. Met deze eenvoudige test kunt u uw lichaamscoördinatie en balans verbeteren, waardoor het risico op onbalans en accidenteel letsel wordt verminderd.

Met behulp van de Xiaomi Body Composition Scale 2 kunt u verschillende voedingsmiddelen wegen om uw dieet te volgen; het is nauwkeurig en bepaalt het gewicht van zelfs de kleinste groenten of fruit, vanaf 100 g.

 

De Xiaomi Body Composition Scale 2-weegschaal is uitgerust met een Bluetooth 4.0 en een vernieuwde batterijbesparende modules. Met deze modules kunnen meetgegevens snel worden overgedragen naar de Mi Fit-toepassing, die op intelligente wijze al uw gegevens verwerkt en nauwkeurige informatie over uw lichaam presenteert.

Xiaomi Body Composition Scale 2-weegschalen kunnen informatie bevatten voor maximaal 16 personen, maar kunnen ook worden gebruikt in de gastmodule zonder de gegevens op te slaan.

Het glazen ontwerp van Xiaomi Body Composition schaal 2 is ingetogen; net als in kunst wordt haar ware schoonheid onthuld in haar verborgen details zoals de verborgen LED-Display.

 

Mi Fit-app

Al uw gezondheidsgegevens op één plek.

Om je een realistisch beeld te geven van je gezondheid en conditie, synchroniseert Mi Body Composition Scale je gegevens met de Mi Fit-app, zodat je al je gegevens in één gemakkelijk af te lezen grafiek kunt bekijken waardoor je voortgang kunt volgen en controle kunt krijgen over jouw activiteiten.

 

Profielen voor het hele gezin

Mi Body Composition Scale identificeert niet alleen volwassenen en kinderen. Het identificeert automatisch elk gezinslid en kan maximaal 16 gebruikersprofielen opslaan. Dankzij de energiezuinige Bluetooth 4.0-technologie kan de weegschaal tot 8 maanden werken met slechts 4 standaard AAA-batterijen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xiaomi Mi Smart Weegschaal 2
Uw waardering